cardul de cumparaturi emag
cardul de cumparaturi emag

Cardul de cumparaturi eMAG Raiffeisen Bank 0% dobanda

eMAG impreuna cu Raiffeisen Bank a creat pentru tine Cardul de Cumparaturi eMAG. Cu acest card ai o serie de facilitati exclusive pentru a-ti veni in ajutor atunci cand vrei sa cumperi ceva de oriunde in lume.

Sub deviza Comanzi cand vrei, nu cand poti  cu cardul de cumparaturi eMAG de la Raiffeisen Bank, obtii produsele mult dorite si profiti de pana la 24 de rate fara dobanda.

Ce beneficii iti aduce Cardul de Cumparaturi eMAG

Ai pana la 24 de rate cu dobanda 0% la cumparaturile efectuate cu acest card. Poti comanda fara griji televizorul cel nou sau electrocasnicele necesare in casa. Totul in rate. Si fara dobanda timp de doi ani de zile. Pentru a beneficia de dobanda 0%, fii sigur ca iti platesti ratele la timp.

Mai mult, daca iti faci cumparaturile de pe eMAG, castigi puncte de loialitate cu o valoare de pana la 10% din totalul comenzilor. Adunand puncte de fidelitate eMAG, te poti bucura de reduceri extra pe viitor, in momentul in care ai nevoie sa mai cumperi ceva.

Cu Cardul de Cumparaturi eMAG comisionul de tranzactie este ZERO pentru platile catre comercianti in tara sau oriunde in lume. Indiferent de unde iti faci cumparaturile cu acest card, nu se percepe nici un fel de comision la tranzactiile efectuate.

Ai acces in programul Multishop de la Raiffeisen Bank alaturi de care poti plati in 12 rate lunare fara dobanda sau poti opta pentru acumularea de puncte Multishop cand cumperi de la magazinele partenere Raiffeisen Bank.

Cum functioneaza Cardul de Cumparaturi eMAG

Plata

Acumulezi puncte de loialitate pentru platile cu acest card la eMAG. Indiferent de produsele selectate, punctele de loialitate le primesti in functie de valoarea comenzii la eMAG.

cardul de cumparaturi emag plata

1 punct = 1 Leu

Vezi cate puncte ai in contul tau de client si le folosesti la noi cumparaturi la eMAG. Punctele se aloca in maximum 7 zile lucratoare de la data platii, daca factura a fost emisa.

cardul de cumparaturi emag puncte

Rasplata

Ai 300 de puncte? Cumperi produse de 300 de lei. Sau de 500 de lei si achiti cu 300 de puncte si 200 de lei. Poti cumpara cu ele produse vandute de eMAG, nu si de partenerii eMAG Marketplace.

cardul de cumparaturi emag rasplata

Primesti inapoi in functie de categoria de produse din comanda

Cu cardul de Cumparaturi eMAG, primesti inapoi un procent din valoarea produselor comandate, in functie de categoria de produse din care face parte. Astfel, vei beneficia de aceasta facilitate dupa cum urmeaza:

  • 10% banii inapoi pentru imbracaminte femei, Incaltaminte femei, Imbracaminte barbati, Incaltaminte barbati, Genti si accesorii femei, Genti si accesorii barbati;
  • 3% inapoi pentru Sport & Activitati in aer liber, Carti, Birotica & Cadouri, Casa, Bricolaj, Servicii;
  • 2% inapoi pentru categoriile de produse ce fac parte din Electrocasnice & Climatizare, Jucarii, Copii & Bebe, Casa, Bricolaj & Petshop, Ingrijire personala, Cosmetice
  • 1% inapoi pentru TV, Audio, Foto & Gaming, Laptop, Tablete & Telefoane, PC, Periferice & Software, Auto, Moto, Supermarket.

Cum aplici pentru un Card de Cumparaturi eMAG de la Raiffeisen Bank

  1. Aplici online pe eMAG completand formularul din ACEASTA PAGINA!
  2. In cel mai scur timp, Raiffeisen Bank va analiza si iti va raspunde legat de cererea pe care tocmai ai depus-o pentru un Card de Cumparaturi eMAG. Vei fi contactat de reprezentantii bancii cu referire la acest lucru.
  3. Vei fi anuntat de catre reprezentantii Raiffeisen Bank cand poti sa ridici Cardul de Cumparaturi eMAG din agentia bancii.

 


Iata caracterisiticile Cardului de Cumparaturi eMAG

CARDUL DE CUMPARATURI eMAG DE LA RAIFFEISEN BANK
Tip cardMastercard
UtilizareIn Romania sau in strainatate, pentru plati la comercianti sau retrageri de numerar, oriunde este afisata sigla MasterCard
Numar maxim de carduri posibil de atasat pe cont1 card principal si gratuit, pana la 4 carduri suplimentare
Perioada de valabilitate a carduluiConform datei inscrise pe card, cu reinnoire automata
Mediu de utilizare cardMediu manual si/sau electronic.
Functionalitatea duala: Contact si/sau Contactless.
Limita zilnica de cheltuiala prin card pentru tranzactii comerciale100% din limita de credit
Limita lunara de tranzactionare numerarMax. 40% din limita de credit
Limita zilnica particulara de retragere numerar3.000 lei
Caracteristicile contului de credit
Card de creditCard cu o limita de credit atasata.
MonedaLei
Limita CardMinim : 700 lei
Maxim : 30.000 lei
Venit minim acceptat150 Eur pe familie
Data de generare Raportului lunar de activitate7 ale lunii
15 ale lunii
22 ale lunii
Data maxima de rambursarePana la 26 zile calendaristice de la data de generare a Raportului lunar de activitate
Suma minima de rambursat5% (minimum 10 Lei) din suma utilizata, la care se adauga, daca este cazul, rata lunara egala aferenta Tranzactiilor postate in rate cu dobanda redusa si sumele cu care s-a depasit Limita de credit
Mod de rambursare
  • Depunere numerar sau transfer in contul de rambursare
  • Debitarea directa a unui cont curent deschis in Raiffeisen Bank
Raport de activitateTrimis lunar prin e-mail sau posta.
Beneficii suplimentare
Până la 10% înapoi în puncte de loialitate eMAGCumperi de la eMAG tot ce îi trebuie familiei tale, faci plata și primești răsplata: până la 10% din valoarea produselor. Achiți cu acest card, obții puncte de loialitate și le folosești pentru noi cumpărături la eMAG. 1 punct = 1 Leu. Regulamentul este disponibil pe www.emag.ro
Până la 24 de rate fără dobândăPrin cardul de cumpărături eMAG de la Raiffeisen Bank, obții produsele mult dorite și te bucuri de până la 24 de rate fără dobândă la eMAG.
Programul MultishopInrolare gratuita in Programul Multishop prin care se poate plati la comerciantii parteneri ai bancii in pana la 12 rate lunare fara dobanda sau se pot acumula puncte Multishop.
Protectia rambursarilorServiciu de asigurare optional care acopera riscul de pierdere involuntara a locului de munca, spitalizare din accident, precum si riscul de deces din imbolnaviri sau accident. In primele 3 cicluri de tranzactionare este oferit gratuit, ulterior prima de asigurare este de 0,50% din valoarea cea mai mare a limitei de credit utilizata in timpul ciclului de tranzactionare.
Pachetul de servicii de protectieAcopera Protectia Cardului, Protectia Cumparaturilor, Protectia Pretului.
Taxa lunara de 1,5 Lei datorata la data generarii Raportului lunar de activiate.
Asigurarea de calatorie in strainateServicii de asistenta si asigurari de calatorie optionale, disponibile 24/7, oriunde in lume, pentru utilizatorul de card si membrii familiei sale, daca s-a efectuat cel putin o plata legata de calatoria in strainatate pe teritoriul Romaniei, inainte de inceperea calatoriei, cu cardul de cumparaturi. Taxa anuala: 50 Lei
Plata in rate cu dobanda redusaPlata în rate fixe cu dobândă redusă este disponibila pentru cumpărături la comercianți în valoare de minimum 300 Lei.
Tehnologie contactlessPlati rapide si sigure, fara introducerea codului PIN, pentru tranzactii sub 100 de Lei.
Serviciul Comert Electronic 3-D SecurePentru siguranta online, cardul este inrolat automat in Serviciul Comert Electronic 3-D Secure.

 

Nr. crt.CosturiRaiffeisen eMAG
1.Taxa emitere/reinnoire card – perceputa automat la emitere/ pana in data de 15 ale lunii in care se face reinnoirea (dupa caz)0 lei
2.Taxa anuala de administrare cont*) (indiferent de numarul de carduri atasate) – se datoreaza initial la data primei miscari debitoare sau creditoare inregistrata in contul de card de credit, iar ulterior anual, in ziua corespunzatoare acestei date60 lei
3.Comision interogare sold la ATM/EPOS Raiffeisen Bank (datorat la data interogarii soldului)0,75 Lei
4.Comision interogare sold la ATM-ul altor banci din Romania sau strainatate (datorat la data interogarii soldului)2,5 lei
5.Comisioane aferente utilizarii cardului (datorate la postarea tranzactiei)
5.1Plati la comercianti0%
5.2Retragere numerar la ATM Raiffeisen Bank S.A0%
5.3Retragere numerar la EPOS Raiffeisen Bank S.A instalat la ghiseul Bancii.1% din suma retrasa min. 2 Lei
5.4Retragere numerar la ATM / EPOS instalat la ghiseul altor banci din Romania1% din suma retrasa plus 2,5 Lei
5.5Retragere numerar la ATM banci din strainatate2% din suma retrasa min. 11 Lei
5.6Retragere numerar prin EPOS instalat la ghiseul bancilor din strainatate2% din suma retrasa min. 15 Lei
6.Dobanzi
6.1Rata anuala a dobanzii in cazul rambursarii integrale a sumelor utilizate pana la data limita de rambursare0%
6.2Valoarea Ratei anuale a dobanzii, la data Contractului, aplicata la sold debitor in cazul rambursarii partiale – Dobanda fixa26%
6.3Rata anuala a Dobanzii penalizatoare3%
6.4Valoarea Ratei anuale a dobanzii pentru serviciul Plata in rate cu dobanda redusa
6 luni12 luni18 luni24 luni36 luni
24%22%20%19%18%
7.Taxa regenerare cod PIN*1 Leu
8.Taxa inlocuire card in regim de urgenta pe teritoriul Romaniei (pentru card declarat pierdut/furat)*10 Lei
9.Taxa inlocuire card in regim de urgenta in strainatate (pentru card declarat pierdut/furat)*120 Eur (echivalent Lei)
10.Taxa eliberare numerar in regim de urgenta pe teritoriul Romaniei (pentru card declarat pierdut/furat)*5 Lei
11.Taxa eliberare numerar in regim de urgenta in strainatate (pentru card declarat pierdut/furat)*80 Eur (echivalent Lei)
12.Taxa initiere refuz la plata nejustificat – tranzactia contestata a avut loc in Romania*10 Lei
13.Taxa initiere refuz la plata nejustificat – tranzactia contestata a avut loc in strainatate*10 Eur (echivalent Lei)

*Taxele sunt datorate la data solicitarilor respective


Exemplu calcul

La o limita de credit de 5.367 Lei folosita imediat si în intregime, 40% pentru retragere numerar si 60% pentru plati la comercianti si rambursata în 12 luni in rate lunare egale, cu o dobanda de 26% fixa pe perioada rambursarii, rata lunara este 522,82 Lei, valoarea totala de plata 6.273,73 Lei si DAE 32,30%.

 

Despre John

Ultra pasionat de tehnologie, cu o experienta de peste 8 ani in web development, SEO, marketing in special pe nisa de e-commerce. Nu sunt chiar atat de atras de gadget-uri sau aplicatii inovatoare, pe cat sunt de atras de efectul acestora asupra societatii contemporane bombardate de evolutie tehnologica. Visul meu este sa incetez sa mai visez.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Continuand navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea de cookie-uri in scopul plasarii unor reclame potrivite dvs. mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close