Site icon Reduceri promotii voucher online

Comanda Mafia 3. Disponibil pe eMAG

comanda mafia 3 emag

comanda mafia 3 emag

Sfarsitul de an ne aduce lansari de blockbusters pe nisa de gaming si incepe cu lansarea de astazi a jocului Mafia 3. Jocul este deja disponibil la comanda pe eMAG pentru toate platformele existente: pe PC, Xbox One sau PS4, atat in variantele standard cat si Deluxe sau Collector Edition.
comanda Mafia III la eMAG

Cu ce ne confruntam in Mafia 3?

comanda mafia 3 emag pret
Plot: Actiunea se petrece in anul 1968 si dupa ani de lupta in Vietnam, personajul principal Lincoln Clay constientizeaza faptul ca familia nu este reprezentata de cei cu care te-ai nascut, ci de cei pentru care trebuie sa mori. Acum, intors acasa in New Bordeaux, Lincoln are ca scop sa scape de trecutul murdar. Familia ii este tradata si lichidata de Mafia italiana, asa ca Lincoln se pregateste pentru razbunare.

Vei fi pus in situatia de a lupta cop la corp sau cu diferite arme, planuind strategii pentru eliminarea inamicilor. Alaturi de deciziile potrivite si, deseori cam neotrodoxe, trebuie sa evoluezi si sa impui respect.

Decorul este unul specific perioadei imbinat cu sunete si atmosfera incadrata in tema jocului si intr-un spatiu deschis.

Tu il controlezi pe Lincoln Clay, un orfan si veteran din Vietnam, avid pentru razbunarea pe Mafia Italiana, din cauza faptului ca ti-au omorat familia. Iti reconstruiesti familia si pui bazele unei noi bande, facand totul pentru a-ti savura razbunarea.

Trebuie sa-ti reconstruiesti imperiul si sa iei decizii radicale, sa decizi pe care din locotenentii tai ii pastrezi si pe care ii elimini, in cazul in care te tradeaza.

Exit mobile version