Acasa > Contact

Contact

reducerin.ro este o platforma ce vine in ajutorul consumatorilor pentru a gasi cele mai bune promotii si reduceri din magazinele online din Romania.

Recomandarile noastre sunt bazate pe feedback-ul altor consumatori sau pe experientele personale dobandite din review-urile de produse.

De ce facem asta GRATIS?

Este foarte greu sa te decizi asupra unui produs, fara a avea un feedback pertinent si o descriere detaliata a acelui produs. Pe de alta parte, ai posibilitatea de a cumpara produsele dorite cu un buget mult mai mic, asteptand promotiile si ofertele din magazine. Noi iti venim in ajutor in acest sens, pentru ca ne-am confruntat si noi cu aceleasi provocari.

Ce castigam noi?

Pentru a putea intretine platforma si pentru a recompensa munca pe care o depunem pentru a te tine informat in legatura cu toate reducerile, ofertele si promotiile curente, avem nevoie si de o remuneratie.

Aceasta remuneratie vine din afiliere, publicitate si bannere. Noi va recomandam cele mai bune produse ale unor parteneri. Daca sunteti interesati de acel produs si il cumparati folosing un link sau un banner de pe reducerin.ro, ne ajutati sa ne continuam munca. Si, implicit, va ajutati pe voi insiva. Nu va costa absolut nimic!

Ai ceva sa ne spui?

Ne poti contacta pe adresa de e-mail hello [at] reducerin.ro

Completeaza formularul de mai jos pentru publicitate, reclamatii sau informatii de orice interes.

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

reduceri saltele emag