Site icon Reduceri promotii voucher online

eMAG a livrat primul iPhone 7 cu o drona

reduceri emag iphone 7 livrare drona

reduceri emag iphone 7 livrare drona

Dupa ideea preluata de la gigantul Amazon, retailerul online autohton eMAG a livrat azi prima comanda de iPhone 7 in Bucuresti, folosindu-se de o drona. Livrarea a durat nu mai mult de 20 de minute si s-a efectuat in conditii perfecte de siguranta. S-a livrat un iPhone 7 catre un client ce a achizitionat noul telefon mobil de la Apple la precomanda si a ales livrarea rapida ca si optiune de livrare la plasarea comenzii pe site-ul eMAG.

Intrebati daca operatiunea este una legala, deoarece in Romania exista restrictii cu privire la folosirea dronelor in spatiul aerian, reprezentantii eMAG au dat asigurari ca au facut toate demersurile legale necesare pentru aceasta operatiune. In consecinta, livrarea cu drone la eMAG este una perfect legala.

Livrarea s-a facut in Bucuresti, clientul primid pachetul de la eMAG in fata casei sale. eMAG a facut prima livrare de acest fel din Romania, o premiera nationala in materie de servicii de livrare la domiciliu. Vom vedea oare o inclinatie spre acest model de livrare si la alte companii?

Suntem destul de aproape de marele eveniment de shopping la eMAG Black Friday 2016. Vom vedea oare livrari la eMAG de Black Friday cu drone?

Mai jos aveti filmarea facuta de echipa eMAG a livrarii noului iPhone 7 cu ajutorul unei drone.

Iata cateva detalii legate de livrarea cu drone de la Amazon.

Serviciul de livrare cu drone de la Amazon se numeste Amazon Prime Air si drona folosita la livrari arata cam asa:

drona amazon prime air

Pentru a putea primi pachetele livrate de dronele de la Amazon, vei avea nevoie de un helipad instalat in curtea casei tale. Acesta trebuie sa fie dintr-un material imprimat cu anumite semne distinctive ale gigantului Amazon. Logo-ul plasat in centrul helipadului va asigura recunoasterea spatiului de aterizare de catre drona. Panoul de aterizare este de mici dimensiuni si usor de mutat in orice locatie a curtii casei tale, fara nici o problema.

amazon drone helipad

Sa speram ca va ajunge si eMAG sa livreze folosindu-se de drone in aceleasi conditii ca cei de la Amazon. Tehnologia se dezvolta de la o zi la alta, iar lucrurile inovative, de genul ata, parca nu ne mai suprind atat de tare.

 

 

Exit mobile version