Site icon Reduceri promotii voucher online

Livrare gratuita la eMAG prin noi puncte de livrare

livrare gratuita emag black friday

livrare gratuita emag black friday

Livrarea Gratuita la eMAG capata un nou sens

Livrarea gratuita la eMAG capata un nou sens prin deschiderea noilor puncte de livrare in toate orasele din tara, precum si suplimentarea celor din Bucuresti, unde s-au deschis nu mai putin de 12 puncte de livrare suplimentare fata de cele existente deja.

Astfel, livrarea produselor vandute de eMAG va fi atat GRATIS, cat si mult mai rapida fata de ceea ce aveam pana acum. Probabil au fost auzite vocile consumatorilor ce se plangeau de faptul ca produsele ajung cu intarziere, calitatea serviciilor de livrare de la terti nu era in masura asteptarilor, sau, pur si simplu, costul de livrare depasea uneori valoarea unor produse. Cer este ca s-au luat masuri in acest sens si s-au implementat neasteptat de repede.

Acum ca suntem la doar cateva saptamani de campania de reduceri Black Friday din 18 noiembrie, eMAG va putea livra mai repede produsele comandate de catre clienti de Black Friday, fara sa mai depinda de serviciile tertelor companii de livrari, ce sunt intotdeauna ingenunchiate in pragul acestor avalanse de reduceri.

Cum se face?

Livrarea gratuita in punctele de livrare eMAG se poate face DOAR pentru produsele vandute de catre retailer-ul online amintit. NU se livreaza produse ale comerciantilor ce fac parte din programul eMAG Marketplace. Acestia vor livra produsele prin serviciile de livrare contractate de ei insisi.

Acceseaza link-ul de mai jos pentru a vedea punctele de livrare eMAG din orasul tau. Selectezi judetul, apoi selectezi localitatea si vei vedea pe harta unde este amplasat punctul de livrare gratuita eMAG in orasul tau, detalii legate de programul de lucru si de contact.

PUNCTE DE LIVRARE GRATUITA EMAG

Punctele de livrare sunt, de regula, la oficiile postale din orasele aferente. Livrarea produselor comandate de la eMAG se face in maximum 2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. Nu exista o valoare minima a comenzii pentru care se aplica livrarea gratuita in punctele de livrare eMAG. In schimb, aceste puncte de livrare nu opereaza in weekend, programul de lucru fiind de luni pana vineri, incepand cu ora 08:00 pana la ora 19:00.

puncte de livrare emag black friday showroom

Cum stii ca produsul comandat de tine a ajuns la punctul de livrare eMAG ales in momentul comenzii?

Clientii ce au comandat produse de la eMAG si au ales ca modalitate de livrare livrarea gratuita intr-un punct de livrare, vor fi notificati prin SMS in momentul in care coletul ajunge in punctul delivrare ales. Mai mult, poti vedea in orice moment in ce stadiu se afla livrarea comenzii tale, direct din contul de client din platforma eMAG.

Livrarea cu verificare colet la eMAG

La eMAG ai posibilitatea de a verifica coletul la livrare, inainte de a achita contravaloarea comenzii. Iar daca ai achitat deja prin card online si decizi sa returnezi comanda, suma achitata ti se va restitui in cel mai scurt timp posibil.

livrare cu verificare colet emag

 In momentul livrarii coletului cu comanda ta de la eMAG, poti cere verificarea coletului. Il poti deschide, iar daca produsele comandate de tine nu sunt in starea asteptata sau constati ca sunt deteriorate, poti refuza coletul. Ceea ce e de retinut este faptul ca nu poti returna doar un singur produs din comanda, ci va trebui sa returnezi intregul colet livrat de catre eMAG.

Pentru a refuza comanda trebuie sa completezi un Proces verbal de constatare, in prezenta curierului in momentul livrarii. Procesul verbal nu mai poate fi completat dupa plecarea curierului.

In cazul in care ai optat pentru plata ramburs, poti solicita deschiderea coletului inainte sau dupa ce ai achitat comanda dar obligatoriu in prezenta curierului.

Taxele de retur a coletului prin livrarea cu verificare, sunt suportate in intregime de catre eMAG, deci nu trebuie sa-ti faci griji din acest punct de vedere.

Gasesti toate detaliile legate de livrarea cu verificare la eMAG AICI!

Exit mobile version