Site icon Reduceri promotii voucher online

IT & Mobile Days eMAG: reduceri telefoane, laptopuri, console gaming

reduceri telefoane emag it mobile days

reduceri telefoane emag it mobile days

Reduceri telefoane mobile eMAG IT&Mobile Days

Retailerul online eMAG a inceput campania de reduceri IT&Mobile Days din luna februarie. Asa cum ne-a obisnuit deja in fiecare luna, eMAG lanseaza o campanie de reduceri la produsele din categoria IT&Mobile.

Reducerile vin tocmai inainte de Ziua Indragostitilor, astfel incat iti sunt mai accesibile cadourile precum telefoane mobile, smartwatch, tablete, laptopuri, componente PC sau console de gaming.

Iata si categoriile de produse ce fac parte din aceasta campanie de reduceri:

Campania a inceput pe 12 februarie si este disponibila pana in noaptea de 18 februarie.  Este dedicata in special iubitorilor de tehnologie. Reducerile se aplica in limita stocului disponibil pe eMAG. Grabiti-va sa prindeti promotiile cele mai bune la produsele dorite pe segmentul IT & Mobile.

Ce reduceri gasim la IT&Mobile Days eMAG in februarie

Ai reduceri de pana la 45% la produsele amintite mai sus sub un slogan intitulat sugestiv „Fa un upgrade si profita de super oferte!”.  De pilda, un telefon mobil Samsung Galaxy J7 il poti lua acum la reducere la numai 1.299 lei. Iar un incarcator wireless cu incarcare rapida pentru Samsung Galaxy S7 sau S7 Edge are o reducere de 28%, fiind acum la un pret de 198.99 lei, fata de pretul initial de 279.99 lei.

Ai 11% reduceri la monitoarele Acer FullHD de 21.5″, la un pret de numai 399.99 lei, monitoare ce sunt destul de apreciate pentru categoria lor de pret, apreciere ce reiese din review-urile lasate de cumparatori.

Din categoria componentelor PC si a perifericelor, putem extrage produse software cu pana la 50% reducere. Daca vrei sa-ti protejezi PC-ul cu un antivirus de la BitDefender, gasesti BitDefender Internet Security 2016 la doar 89 de lei. Placa video ZOTAC GeForce GTX 750, 2G, 128 Bits are un discount de 18%.

Aveti la dispozitie nu mai putin de 7 zile de reduceri, pentru a profita de campania eMAG IT & Mobile Days, campanie premergatoare zilei de Valentines Day din acest an, fiind o ocazie perfecta pentru alegerea unui cadou tech pentru persoana iubita.

 

 

Exit mobile version