Site icon Reduceri promotii voucher online

Moda 2016: Ce culori purtam in 2016?

fashion trends 2016

UPDATE: Avem la inceput de an Reduceri haine 2016

Culorile de purtat in sezonul rece, ne-au lansat intotdeauna o provocare. O data cu petrecerea de anul nou, cand trebuie sa ne alegem o tinuta in trend sa putem marca inceputul noului an atat prin atmosfera de sarbatoare, cat si prin eleganta si stil, vom trece si la trend-urile noi in materie de moda.

Unii designeri inovatori, au implementat deja cele doua culori de purtat anuntate pentru 2016 de catre Institutul Pantone, si anume: roz – Roze Quartz si bleu – Serenity.

In 2016, vom purta, de regula, culori inchise, ce confera un aer elegant si ceva mai business. Singura problema, este ca variatiile sunt destul de limitate pe aceasta paleta de culori. In acest sens, iti sugeram sa incerci nuante de roz si bleu mai deschise, ce contureaza feminitatea, delicatetea si pot sa ofere suficiente combinatii de stil.

Daca esti satena sau bruneta, un roz pudrat ti se potriveste ca o manusa, conferind un look rafinat si delicat.

Tinutele bleu sunt perfecte pentru blonde, cele doua culori imbinandu-se perfect, oferind un aer de rafinament si clasa, ceva intre casual si business.

Aceste culori la moda se pot combina in tinute elegante sau cu imprimeuri, mixate cu accesorii in contrast de culoare, sau in culori pastelate.

In aceasta perioada, gasim o multitudine de promotii si reduceri la tinute casual si office. Asa ca…

Tu ce tinuta alegi?

 

Exit mobile version