Acasa > Lifestyle > Entertainment > UPDATE: AVEM Netflix in Romania
reduceri televizoare LED netflix

UPDATE: AVEM Netflix in Romania

UPDATE: Avem NETFLIX in Romania. De astazi, serviciul poate fi accesat si din Romania. Iar continutul se pare ca e identic cu cel din State. Iti poti crea un cont gratuit timp de o luna pe www.netflix.com si sa urmaresti serialele si filmele preferate la o calitate Ultra HD.

A inceput azi sa circule un zvon conform caruia NETFLIX, cel mai mare serviciu de distributie filme si seriale online la nivel global, s-ar lansa si in piata din Romania.

NETFLIX este un serviciu ce poate fi accesat atat de pe laptop-uri, PC-uri, tablete, telefoane mobile, cat si de pe televizoarele inteligente (smart TV) sau sisteme home cinema, continutul redat putand fiind de la calitate HD pana la UltraHD 4K, in functie de planul tarifar ales. Tarifele ajung pana la 12 EURO/luna pentru UltraHD.

[mnky_ads id=”2858″]

Un lucru foarte important de stiut este faptul ca aplicatia serveste continutul in functie de zona, indiferent de tara in care a fost inregistrat contul. In consecinta, daca accesezi NETFLIX din Statele Unite (sau cu un IP de state), vei putea viziona continutul de pe zona Statelor Unite (cel mai vast, de altfel, unde se regasesc majoritatea serialelor si filmelor), iar subtitrarile si titrarile disponibile sunt de regula doar in limba engleza. Daca serviciul e accesat din Germania, vor lipsi anumite seriale (testat: pe Germania nu este serialul „Anatomia lui Grey”), iar subtitrarile si titrarile se gasesc in limba germana si engleza.

Ce vreau sa subliniez in paragraful de mai sus, e faptul ca, daca se adeveresc zvonurile, e posibil sa urmarim „Las Fierbinti” sau „Margelatu” pe NetFLix si sa nu avem acces la serialele de interes global. Nu prea vad cu ce s-ar deosebi de actualele servicii locale gen Voyo.

In momentul de fata, NETFLIX se poate urmari din Romania cu un artificiu tehnic:

  • DNS Mask – iti setezi un DNS care trimnite aplicatiei informatia (falsa) cum ca adresa ta de IP este una din Statele Unite;
  • VPN – Virtual Private Network pe un server din US, Germania, etc.

Daca te gandesti sa treci pe NetFlix & Chill, ai acum reduceri de Craciun la televizoare smart, e nevoie doar sa-i scrii Mosului sa-ti aduca unul. La eMag ai acum pana la 41% reducere la televizoarele Panasonic.

Iata un serial pe care il recomand. Este un serial produs de NETFLIX ce prezinta viata renumitului traficant columbian Pablo Escobar. Serialul se numeste sugestiv „Narcos”.

 

Te-ar mai putea interesa

iPhone 8 si iPhone X IN ROMANIA: PRECOMANDA, PRET, SPECIFICATII TEHNICE

Cuprins1 Lansarea iPhone 8 are loc azi, 12 septembrie 2017.1.1 Precomanda iPhone8 si iPhone X …

Un comentariu

  1. Abia astept… stiu ca Netflix este cel mai tare la seriale si filme… nu mai ies din casa 2 luni :))

Lasă un răspuns