Acasa > Stiri > Apple > Pretul unui iPhone 8 poate ajunge la 850-900$
concept iPhone 8 septembrie 2017
concept iPhone 8 septembrie 2017

Pretul unui iPhone 8 poate ajunge la 850-900$

Gama de telefoane mobile de la Apple, nu intentioneaza sa ajunga sub pretul telefoanelor premium existente pe piata, ci din contra, se pare ca vom scoate din buzunar mai multi bani pentru un iPhone 8, fata de pretul unui smartphone cu aceleasi specificatii hardware.

Conform unei surse apropiate de producator, vor fi doua variante de iPhone 8 in functie de capacitatea de stocare: cel de 64GB si cel de 256 de GB.

Un iPhone 8 cu capacitate de stocare de 256GB poate ajunge la un pret de 1000$

Producatorii de smartphoneuri premium, cum ar fi Samsung ce a lansat recent noul model Samsung Galaxy S8, tind sa urce preturile, cel mai probabil datorita costurilor materialelor si noilor tehnologii imlementate. Acelasi model este urmat si de catre Apple, cand vine vorba de iPhone 8, ce mai poate fi numit conform unor surse, iPhone X si iPhone Edition.

Conform unor surse (MacRumors) pretul unui iPhone 8 cu 64GB memorie interna, poate incepe de la 850 – 900$ per unitate.

Acesta poate fi considerat un pret urias pentru un smartphone, daca nu ne raportam la faptul ca iPhone 8 va avea un design complet diferit fata de modelele precedente, si va veni cu o gramada de functionalitati noi ce nu exista pe celelalte modele.

De asemenea, surse apropiate si credibile speculeaza faptul ca Apple a comandat peste 70 de milioane de display-uri OLED de la Samsung. Fapt ce ne aduce inca o certitudine cu privire la designul si functionalitatile noului smartphone produs de catre Apple.

Oricum, modelul cu 256GB memorie interna poate ajunge la un pret de 1000$ per unitate.

concept iphone 8 lansare
concept iphone 8 lansare

Din moment ce avem acum doar o plaja de preturi si nu avem un pret fix estimat, este cel mai probabil ca aceste preturi estimate sa nu reflecte realitatea la lansarea iPhone 8 din septembrie 2017. Totusi, e de inteles ca noul smartphone te va costa ceva mai mult fata de modelele anterioare, in cazul in care te gandesti la un upgrade de la un model anterior.

Ce preturi credeti ca vor avea noile modele iPhone 8 la lansarea din septembrie de anul acesta? Anunta-ne si pe noi printr-un comentariu la acest articol.

Sumar
Review Date
Reviewed Item
pret iPhone 8 lansare septembrie 2017
Rating
51star1star1star1star1star

Te-ar mai putea interesa

iPhone 8 si iPhone X IN ROMANIA: PRECOMANDA, PRET, SPECIFICATII TEHNICE

Cuprins1 Lansarea iPhone 8 are loc azi, 12 septembrie 2017.1.1 Precomanda iPhone8 si iPhone X …

Lasă un răspuns