Site icon Reduceri promotii voucher online

LA MULTI ANI ROMANIA! Reduceri la eMAG de 1 Decembrie de Ziua Nationala

reduceri emag 1 decembrie 2016 ziua nationala a romaniei

reduceri emag 1 decembrie 2016 ziua nationala a romaniei

MAREA UNIRE A PRETURILOR MICI – REDUCERI DE PANA LA 40%

1 Decembrie 1918 este ziua unirii tuturor romanilor prin Adunarea Nationala de la Alba Iulia. Momentul este cu atat mai maret prin faptul ca Marea Unire nu a fost
facuta prin razboi si moarte, ci prin vointa poporului roman de pretutindeni de a semna actul ce da nastere Romaniei – stat national, suveran si independent, unitar si indivizibil!

eMAG ofera reduceri de pana la 40% in campania numita sugestiv MAREA UNIRE A PRETURILOR MICI. Promotia se aplica la o gama variata de produse din catalog.

REDUCERI TELEVIZOARE 1 DECEMBRIE - 40%

De Ziua Nationala a Romaniei ai televizoare LG la eMAG cu o reducere de 50% si un gamepad sau un suport de perete cadou. Verifica reducerile la televizoarele LG de 1 Decembrie. Campania incepe pe 28 noiembrie si se incheie pe 4 decembrie.

Incepand de maine, retailerul online eMAG, pregateste – ca in fiecare an – oferte, promotii si reduceri la unele categorii de produse. Este modul lor de a defila de Ziua Nationala a Romaniei. De a ne sarbatori pe noi, romanii.

Ce categorii de produse la reducere avem de Ziua Nationala la eMAG?

Iata cateva categorii de produse cu reducere, disponibile pe 1 Decembrie pe eMAG.

De Ziua Nationala a Romaniei, parada reducerilor la eMAG se pliaza perfect acestei perioade. Sarbatorile de iarna sunt tot mai aproape. In seara de 5 spre 6 noiembrie, vom oferi cadouri de Mos Nicolae celor dragi. Acum e ocazia potrivita pentru a cumpara cadourile la un pret redus.

In acest sens, verifica si reducerile de 50% la decoratiunile de Craciun si brazii de Craciun.

Jocurile video pentru consolele PS4, Xbox One sau PC le gasesti acum cu pana la 60% reducere. Fa-ti stocul de jocuri pentru zilele inghetate ce se anunta in perioada urmatoare, sau pentru a face un cadou atractiv de Mos Nicolae.

Cartile scrise de autorii romani, vor avea pana la 50% reducere incepand de azi si pana pe 4 decembrie.

Te-ai hotarat cu ce defilezi de Ziua Nationala?

Exit mobile version