Site icon Reduceri promotii voucher online

Reduceri de Ziua eMAG. 17 ani de oferte si promotii

ziua emag 2017 reduceri

ziua emag 2017 reduceri

eMAG implineste 17 ani de reduceri si promotii pe 4 decembrie la cea mai variata gama de produse intr-un magazin online. Cum sa sarbatoreasca altfel, decat printr-o campanie ampla de reduceri, oferte si promotii, in valoare de nu mai putin de 10.000.000 de Lei. Mai mult, Ziua eMAG plina de reduceri si carduri cadou, pica fix inainte de ziua de Mos Nicolae.

REDUCERI ZIUA eMAG

Verifica promotiile si reducerile de ziua eMAG pe 4 decembrie 2018.

Campania lansata pe 4 decembrie 2018 la 17 ani de la lansarea magazinului online, eMAG ofera pe langa reduceri, carduri cadou.

De ce sa castigi doar un card cadou? Daca plasezi mai multe comenzi, vei primi mai multe carduri cadou. Oferta este limitata la valoarea totala de 10 milioane de lei. Vei putea sa vezi fondul de reduceri disponibil, pe un contor afisat pe site.

contor valoare reduceri ziua emag

Ce reduceri avem de Ziua eMAG?

Cum te pregatesti pentru reducerile de Ziua eMAG din 4 decembrie?

 1. Pregateste-ti lista de cumparaturi

  Daca stii exact ce produse la reducere vrei sa cumperi de Ziua eMAG, adauga-le in lista de favorite, pentru a-ti facilita accesul la ele in ziua evenimentului. Fie ca sunt cadouri de sarbatori pentru cei dragi sau vrei sa te resfeti cu un cadou, daca le-ai adaugat in lista de favorite, pe 4 decembrie iti va fi foarte usor sa le adaugi in cosul de cumparaturi din lista ta de favorite.

 2. Completeaza-ti adresa de livrare

  Intra in contul tau eMAG si verifica adresa ta de livrare, sa fie actualizata si corecta. Astfel, la o noua comanda, nu mai e nevoie sa completezi din nou adresa de livrare, salvand timp pretios pentru a prinde reducerile si cardurile cadou de aniversarea a 15 ani de eMAG.

 3. Poti plati rapid cu un singur click

  Acum poti plati rapid comanda ta la eMAG cu cardul tau de cumparaturi, cu un ingur click. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contul tau de client si sa completezi datele din sectiunea „Cardurile Mele” cu datele de pe cardul tau bancar. La momentul finalizarii comenzii, vei selecta doar cardul cu care vrei sa achiti comanda, fara a mai fi nevoit sa introduci datele de fiecare data. Ai posibilitatea sa iti adaugi cate carduri doresti.

 4. Mai multe comenzi, mai multe cadouri

  Cardurile cadou oferite de eMAG pe 4 decembrie, pe langa reducerile si promotiile oferite, se vor da pentru fiecare comanda finalizata. Astfel, cu cat vei plasa mai multe comenzi, cu atat vei primi mai multe carduri cadou. Daca vrei sa-ti cumperi mai multe produse, poti plasa atatea comenzi cate produse la reducere vrei sa achizitionezi. In acest fel, vei primi cate un card cadou pentru fiecare produs comandat.

De Mos Nicolae, eMAG implineste 17 ani de existenta si ii umple sacul mosului cu carduri cadou.

Tie ce-ti aduce Mosul?

 

Exit mobile version