Site icon Reduceri promotii voucher online

South Park: The Fractured but Whole disponibil pentru comanda

south park the fractured but hole emag

Introducere in lumea South Park

Continuad seriile de jocuri premiate in anii trecuti, South Park: The Fractured but Whole a fost lansat recent pe piata din Romania. Jocul promoveaza aceleasi caractere haioase din super cunoscutul serial de desene animate (pentru adulti) South Park. Cei ce aleg sa joace South Park: The Fractured but Whole vor intra in pielea personajelor Stan, Kyle, Eric Cartman sau Kenny, intr-o aventura in stilul RPG (Role Playing Game) pe cat de haioasa, pe atat de intriganta.

Jocul este disponibil in stoc pe eMAG pentru PS4 si Xbox. Preturile difera in functie de pachetul ales, dupa cum urmeaza:

Actiunea jocului South Park: The Fractured but Whole

In South Park: The Fractured but Whole jucatorii se vor cufunda, alaturi de Coon si prietenii sai, intr-un univers South Park dominat de infractiuni. Grupul de luptatori impotriva infractorilor a fost format de Eric Cartman, al carui alter-ego, Coon, este jumatate om, jumatate raton. Jucatorii li se vor alatura lui Mysterion, Toolshed, Human Kite, Mosquito, Mint Berry Crunch si altii pentru a lupta impotriva raului, in timp ce Coon va face tot ce ii sta in putinta pentru ca echipa sa de super-eroi sa fie cea mai indragita din istorie.

South Park: The Fractured But Whole este un alt episod epic al umorului care a ținut fanii show-ului râzând timp de 20 de ani. Parodia Marvel vs. DC oferă momente de ras necontenit. Lupta devine în curând ceva mult mai complexa și mai interesanta decât sistemul simplu din precedentul joc South Park: Stick of Truth. Parcurgerea și repetarea câtorva dintre mecanismele sale simple de puzzle scartaie putin, dar in concluzie, South Park: The Fractured but Whole este un RPG excelent.

In videoul de mai jos veti vedea un gameplay al jocului pentru a va face o idee cat mai concisa:

 

Exit mobile version