Acasa > Termeni de utilizare

Termeni de utilizare

reducerin.ro a fost creat pentru a va ajuta sa gasiti cele mai bune promotii si reduceri la produsele dorite in magazinele din Romania. Serviciul este GRATUIT si nu implica nici un fel de actiunea din partea vizitatorilor.

Articolele si textele scrise pe reducerin.ro sunt originale. Oricine are dreptul de a distribui si/sau adauga o referinta pe un alt site catre o pagina sau un articol de pe reducerin.ro.

Puteti sa ne trimiteti sfaturi sau articole referitoare la reduceri, promotii si campanii majore precum Black Friday, reduceri de Paste sau de Craciun. Ne puteti contacta in pagina noastra de Contact sau la adresa de e-mail hello [at] reducerin.ro

Toate detaliile legate de cine suntem si care este motivul pentru care va oferim informatii pretioase lagate de promotii si reduceri in magazinele din Romania, le gasiti in pagina Despre noi.

Totusi, este interzisa copierea textelor sau imaginilor de pe reducerin.ro fara citarea sursei sau fara consimtamantul administratorilor reducerin.ro.

Daca doriti sa publicati un articol pe site-ul dvs. va rugam sa ne contactati pentru a discuta detalii legate de acest lucru.

De asemenea, este interzisa plagiatura textelor sau articolelor si traducerea textelor in alta limba.

Aveti dreptul, va incurajam si va multumim anticipat daca ne citati sau adaugati o legatura catre un articol sau catre site-ul reducerin.ro in cazul in care continutul va este pe plac.

 

Cu multa consideratie si respect,

echipa reducerin.ro

reduceri saltele emag